torsdag 26 oktober 2017

Suf-vm!

Det finns en tävling för utländska skolor som kallas suf-vm. Våran skola är utomlands så vi gör tävlingen varje år! Tävlingen går ut på att alla barn springer, hoppar, kastar, hoppar långt och springer igen. Vi gör så att vi delas upp i grupper och så börjar en grupp med att springa 400 meter, en annan med att springa 60 meter, en annan med att hoppa längd hopp och en annan med att kasta en tennis boll.Höjd hopp gör vi i skolan för att det ska bli mindre kaos.

Så här gick det till: först kom alla till skolan, vi räknades och gick in i bussen sedan åkte vi buss till Jamor (ett idrotts ställe) där gjorde vi uppvärmning och sedan blev vi delade i 4 grupper 2-3, f-1, 4-6 och 7-9. 2-3 började med att springa 60 meter, 4-6 började med att springa 400 meter, 7-9 började med att kasta med en liten boll( tennis boll) och f-1 började med att hoppa längdhopp.

Efter att alla hade gjort 2 idrotter fick vi frukt, sedan gjorde alla 2 till idrotter och alla fick en macka med ost och smör. Efter det lekte vi i parken som finns där. Efter leken åkte vi buss tillbaka till skolan då fick vi mackaroner  som var både mellis och lunch sen var dagen slut och vi hade sista rasten!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar